27.03.2024

KUR'AN BÜLBÜLLERİYLE İFTAR, HATİMLE TERAVİH

KUR'AN BÜLBÜLLERİYLE İFTAR HATİMLE TERAVİH

Ramazan ayı münasebetiyle Müftülüğümüze bağlı Yusuf Yaman Yatılı Erkek Kur’an Kursunda eğitim gören Kur'an bülbüllerimizle birlikte Müftümüz İsa YAYKIN Hocamız iftarda bir araya geldi. İftarın ardından hafızlarımızla hafızlığın önemi hakkında sohbette bulundu. Ardından Mehmet Karaca Camimizde Hüda Yavuz ve Hacı Veli Karabulut hocalarımızın kıldırdığı Hatimle Teravih namazını eda ederek cemaatimizle bir dizi sohbetlerde bulundu. Cemaatimize Hatimle kılınan teravih namazlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Namazı kıldıran Hocalarımızı da tebrik etti.

Yusuf Yaman Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda ki iftar programı için ise Kur'anKursu yönetimiz Adem Çavdar başta olmak üzere Öğreticilerimize, öğrencilerimize, Yemekhane görevlilerimize ve bu akşam iftar veren hayır severlerimize teşekkürlerini iletti.