22.03.2021

Sorgun Müftülüğü'nde ''Gençliğe Değer'' Projesi Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin Milli ve Manevi değerlerine bağlı, Medeniyet ruhuna sahip bir şekilde yetişmesine katkı sunmak ve manevi danışmanlık kapsamında çalışmalar yürütmek için "Gençliğe Değer" projesi başlattı.

Sorgun Müftülüğü'nde, Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu ''Gençliğe Değer'' projesi kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ'ın başkanlığını yaptığı toplantıya, sosyolog Hatice Arslan, ADRB koordinatörleri, Gençlik Koordinatörleri ve bazı din görevlileri katıldı.

Sosyolog Hatice Arslan'ın, gençlerin problemlerini anlattığı toplantıda, gençlik ve gençlerle ilgili yapılabilecek faaliyetler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu, her hafta en az 120 gençle iletişime geçileceği kararlaştırıldı.

Yapılan toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.