24.04.2024

TRABZON İL MÜFTÜSÜNDEN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

Trabzon İl Müftüsü Sayın Selami Aydın göreve başlaması münasebetiyle Müftümüz İsa Yaykın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftümüz değerli İl Müftümüze şükranlarını arzetti.

Ziyaretin ardından Müftümüz İsa YAYKIN Hocamız Trabzon Müftümüzle birlikte Yozgat Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan’ı Makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerine Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden Hocamız ve Yozgat Dini İhtisas Merkezi Müdürü Fudayl Erkoç Hocamıza nezaket ziyaretiyle sürdürdüler. Diyanet Akademide Hazırlayıcı eğitimlerine devam eden Müstakbel İmamlarla sohbet ettiler. Sorgun İlçemizi ziyaretlerinden ve nezaketlerinden dolayı değerli İl Müftümüz Selami Aydın Hocamıza şükranlarımızı arz ederiz.