21.04.2024

EBEDİYYETE UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı 1. Hukuk Müşaviri Selami Açan Hocamızın babası emekli imam hatiplerimizden Hafız Ali Açan Hocamız dualarla ebediyete uğurlandı. Cenaze merasimine Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Burhan İşleyen Hocamız, İnsan Kaynakları Genel Müdürümüz Akif Pusmaz Hocamız, Dini Yayınlar Genel Müdürümüz Cafer Tayyar Doymaz Hocamız, Teftiş Kurulu Başkanı Hasan Güçlü Hocamız, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşavirimiz Doç. Dr. Fatih Kurt Hocamız, Daire Başkanı Turgut Erhan Hocamız, İl Müftümüz Ali Gülden Hocamız ve İlçe Müftülülerimiz çok sayıda Sorgun halkından cemaatimiz katılım sağladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen Hocamızın vaazı nasihatte bulunduğu programda İl Müftümüz Sayın Ali Gülden Hocamız öğle namazını kıldırdı. Tezkiye ve cenaze namazını Merhum emekli Hafız Ali Açan Hocamızın oğlu Selami Açan kıldırdı. Diyanet İşleri Başkanlığımızdan çok sayıda kişinin katıldığı cenaze programı aile kabristanlığına defnin gerçekleştirmesinin ardından sona erdi. Katılımlarından ötürü Sorgun Müftülüğü olarak kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Cenab-ı Hak Merhum Hafız Ali Açan Hocamıza rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun.