20.04.2024

BAYAN KUR’AN KURSU HOCALARIMIZ CEMAATİMİZLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Toplumun yarısını oluşturan Bayan cemaatimize yönelik Kuran Kursu Hocalarımızın Vaaz-İrşat proğramları devam ediyor.

Bu kapsamda bu Hafta Cumartesi günü Yaycılar Köyünde Fatma Tuncer, Hatice Meriç Hocalarımız, Ahmetfakılı Köyünde Rukiye Erkan, Leyla Yıldırım Hocalarımız Pazar Günü Araplı Merkez Camiinde Halime Durdu, Mine Bölümbaşı Hocalarımız Araplı İhsan Camiinde Hacer Karaaslan Şener, Ayşe Zeytun Hocalarımız bayanlara yönelik vaaz irşad programı icra ettiler.

Hocalarımıza ilgi ve alakalarından dolayı Yaycılar Köyü, Ahmetfakılı Köyü, Araplı merkez cami ve Araplı İhsan Cami Köyünde görev yapan Sefer Edis, Abdullah Altın, Hocalarımıza teşekkür ederken Emek veren Bayan Hocalarımıza ve Katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz.