18.04.2024

NİSAN AYI MUTAT DİN GÖREVLİLERİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kadrolu, Sözleşmeli, Vekil ve Fahri; Kur’an Kursu Hocası, İmam Hatip, Müezzin Kayyım bütün görevlilerimiz, Müftülüklerce mutat olarak yapılan, Nisan ayı mutat toplantısına tam kadro katıldılar.

Müftümüz İsa Yaykın Hocamızın riyasetinde gerçekleştirilen mutat toplantımız Ravza Camii İmam Hatibi Hacı Veli Karabulut Hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Öğleden önce saat 09:30'da İmam Hatip ve Müezzin Kayyım hocalarımız, Öğleden sonra Kur’an Kursu Öğreticilerimiz istisnasız hazır bulundular.

Müftümüz konuşmasında Ramazan ayı faliyetleri çerçevesinde yapılan iftar ve sahur programlarına katkılarından dolayı tüm hocamalarımıza tüm personelimize hassaten Kur’an Kursu yöneticilerimize ve ekibine teşekkürlerini sundu. Sorgun halkından alınan fitre, zekat ve bağış zarflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı da hocalarımızı tebrik etti. Hocalarımızla gerekli istişarelerde bulunularak dilek ve temennilerle toplantımız sona erdi.