21.06.2021

4-6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZDA YIL SONU KARNE HEYECANI YAŞANDI

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde eğitime devam eden Merkez 4-6 yaş Kur'an Kursumuzda yıl sonu karne dağıtım etkinliği düzenlendi. 11 Haziran 2021 tarihi itibarıyla kapanan kursta, minik öğrencilerin karne heyecanına İlçe Müftümüz Sayın Murat YILMAZ, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve öğrenci velileri de ortak oldular.

Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Sayın Murat YILMAZ ;  Çandır ilçemizde göreve başladığımızda 4-6 yaş Kur'an Kursumuz bulunmuyordu. Bu durum İlçemiz için büyük bir eksiklikti. Elhamdulillah çalıştık, çabaladık. 4-6 yaş Kur'an Kursumuzu kısa bir süre içerisinde ilçemize kazandırdık. Kursumuzda eğitim gören bu minikler yarının gençleri ve büyükleri olacaklar, inşallah bu yavrularımız yetişirken ahlâklı, dindar, vatanına ve milletine faydalı birer insan olurlar. Onlara büyük emek veren kurs hocalarımıza ve siz velilere çok teşekkür ediyorum dedi.

Program sonunda Kur'an öğrenen öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken bütün öğrencilerin karneleri dağıtıldı