09.04.2021

İlçe Müftülüğümüzden Ramazan Yardım Kolisi Dağıtımı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Çandır Şubemiz tarafından organize edilerek, İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan Ramazan Yardım Kolileri Çandır Merkez ve Köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İlçe Müftümüz Sayın Murat YILMAZ, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza Ramazan ayı vesilesi ile bir nebze de olsa katkı sunmak amacıyla hazırladıkları yardım kolilerinin tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirterek, Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde Müftülüğümüze makbuz karşılığı teslim edilen Zekat, Fitre, Fidye ve Bağışların emanet bilinciyle hareket edilerek, ilçemiz merkez ve köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam edileceğini söyledi.