17.10.2022

MEVLİD-İ NEBİ PROOGRAMI

2022 MEVLİD-İ NEBİ, CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİ İLE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Boğazlıyan Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda '' Mevlid-i Nebi, Camler ve Din Görevlileri'' haftası münasebetiyle''Peygamber, Cami ve İrşad'' konulu konferans gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞAHİN, Belediye Başkan Vekili Sayın Latif MANYAS ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaşımız teşrif ettiler. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı . Ardından İlçemiz Müftüshttps://yozgat.diyanet.gov.tr/bogazliyan/Sayfalar/home.aspxü Atıf AKŞİT günün önemine binaen kısa bir konuşma sonrası İlçe Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN selamlama konuşmalarını yaptı. Daha sonra Kayseri Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir KABDAN konuşmalarını yaptılar. Sayın KABDAN konuşmalarında içinde bulunduğumuz bu haftanın ne kadar önemli olduğundan, Peygamberimizi anlamanın, anlatmanın önemine değindiler. Aynı zamanda din görevliliğinin ne denli ehemmiyet arz ettiğinden ve camilerin İslam ve Müslümanlar için ne kadar anlamlı olduğundan bahsederek sözlerine son verdiler.

Program hatıra fotoğrafı ile son buldu.