18.11.2022

TDV YURDU ÖĞRENCİLERİ İLE

İlçe müftümüz Zühdü Elveren vaizemiz Nuran Baba ile birlikte Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulunda okuyan ve  Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Sarıkaya Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle yapılan tanışma toplantısına katıldı. Yurt müdürü Yıldız Öztürk ve yurtta kalan öğrencilerle çeşitli konularda sohbet eden sayın Elveren ve sayın Baba öğrencilerin sorularına cevaplar verdiler. Belirli aralıklarla Kız Öğrenci Yurdunun ziyaret edilip gündemde olan konularla ve öğrencilerin taleplerine göre yapılacak sohbetlerle ilgili olarak bir planlama yapılması konusunda ortak bir karara varıldı. Yapılacak faaliyetin öğrencilere manevi rehberlik yapılması konusunda bir farkındalık sağlayacağını söyleyen müdire Yıldız Öztürk ilçe müftüsü ve vaize hoca hanıma destekleri sebebiyle teşekkür etti.