06.10.2023

İlçe Müftülüğümüz Tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Konferans Düzenlendi

Yerköy İlçe Müftülüğümüz tarafından ‘'Mevlid-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle konferans düzenlendi.
Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen program Yerköy İlçe Kaymakamı Sayın Muharrem COŞKUN, Yozgat İl Müftüsü Sayın Ali GÜLDEN, Yerköy Belediye Başkanı Sayın Ferhat YILMAZ, İlçe Müftümüz Sayın Remzi ÇALIK, siyasi parti temsilcileri, Kurum Amirleri, Din Görevlileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.
     Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz remzi ÇALIK tarafından yapılan açılış konuşması ve sinevizyon gösterisi ile devam etti.
    Ardından Yozgat İl Müftümüz  Sayın Ali GÜLDEN tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans verildi.
    İl Müftümüz Sayın Ali GÜLDEN’e İlçe Kaymakamı Sayın Muharrem COŞKUN tarafından çiçek, Belediye Başkanı Sayın Ferhat YILMAZ tarafından plaket takdimi,ardından İlçe müftülüğümüz görevlileri tarafından musiki dinletisi ile program sona erdi.