Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Yenifakılı Müftülüğü olarak, hayırsever kardeşlerimizden aldığımız desteklerle İlçemiz köyleri ve merkezinde bulunan 22 yetim ve ihtiyaç sahibi yavrumuzu tam olarak giydirerek bayram sevincini yaşatmaya çalıştık...
Detay

Yenifakılı Müftülüğü olarak, İlçe halkımızdan ve İlçe dışındaki hayırsever kardeşlerimizden aldığımız desteklerle hazırlamış olduğumuz Ramazan Paketlerini İlçe merkezi ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırdık.
Detay

Yenifakılı İlçe Müftülüğü olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere 100 adet "Ramazan Paketi" hazırlanacaktır. Desteklerinizi bekliyoruz. Koli fiyatımız 600 TL'dir. Ayrıca Zekat, Fidye, Fitre ve Bağışlarınızı da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.
Detay

İlçe Müftümüz Recep ŞİMŞEK İmametinde Mehmet Akif Ersoy Camii'nde "HATİMLE TERAVİH NAMAZI" kıldırılacaktır.
Detay

ÇEDES Projesi kapsamında Gazze-Filistin'li kardeşlerimize destek amacıyla müftülüğümüz ve İmam Hatip ortaokulumuzla ortaklaşa yürüttüğümüz kermesimizden 57.500₺ civarında gelir elde edilmiştir.