21.09.2022

BİR GÜL BAHÇESİNİ DAHA HİZMETE ALDIK

Sorgun İlçe Müftülüğü Ahmet Efendi Mahallesinde Ravza Camiinin yanında bugün beşinci müstakil 4-6 yaş Kuran Kursunu hayırseverlerin ve vatandaşların katılımıyla hizmete açtı.

Konuyla ilgili olarak Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ şöyle dedi. "Altı sınıflı 120 öğrenci kapasiteli bu eğitim yuvası artık yavrularımızın hizmetinde. Bu kursumuzun yarısını yaptırarak bizlere büyük katkı sağlayan Hayırsever Avni İpek kardeşimize ve diğer hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarını kursumuza yazdıran değerli velilerimize teşekkür ediyoruz. Şu anda öğrenci sayısı 75 civarında. Sorgun halkımızdan bu kursumuzu ve diğer 4-6Yaş Kuran Kurslarımızı tam kapasite doldurmalarını ve bu kursumuza sahip çıkmalarını bekliyoruz. Sorgunumuza hayırlı uğurlu olsun."

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ konuşmasına şöyle devam etti. ‘’ 19.09.2022 Pazartesi günü itibariyle Sorgunda yedi tane 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursunda 33 sınıfta yaklaşık 450 öğrencimiz eğitime başladı. Üç tane yatılı hafızlık Kuran Kursunda 236 öğrencimiz 20 sınıfta eğitim ve öğretimine devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize ailelerimize ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbımdan temenni ederim’’ dedi.