21.01.2020

"Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz"

"Camiyi Seviyoruz; Namazla Buluşuyoruz."

Diyanet İşleri Başkanlığımızın yarı yıl tatilinin girmesiyle başlatmış olduğu bu anlamlı proje İlçemizde de tüm güzelliğiyle devam ediyor.

Proje kapsamında vakit namazlarını camide kılan çocuklar puan topluyor, namaz surelerini de ezberden hocalarımıza vererek puanlarını katlıyorlar. Velisiyle beraber gelen çocuklar daha fazla puan toplayarak uygulama sonunda çeşitli hediyeleri öncelikli olarak almaya hak kazanıyor.

İlçemiz Haznevi Camii de "Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz" uygulamasına öncülük eden camilerimizin başında geliyor.

Vakit namazlarında camiye gelen çocuklarımıza vatandaşlarımız tarafından da çeşitli hediyeler verilerek  hem çocuklarımızın şevki artırılıyor hem de bu projeye destek veriliyor.