07.06.2024

ESNAF ZİYARETLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Müftülüğümüz tarafından şehrimizde yapılan ve yapılacak olan esnaf ziyareti öncesi istişare toplantısı yapıldı.

Toplantı İl Müftümüz Sn. Ali Gülden Başkanlığında, İl Müftü yardımcısı Mustafa Balcıoğlu, Şube Müdürü Yusuf Özel, İl Vaizleri, Din Hizmetleri Uzmanları ve Manevi Rehberlerin katıldı.

Gülden, “Müftülüğümüzce kurulan ekipler tarafından Yozgat'ta ziyaret edilmedik esnaf bırakmayarak, halkın dini soru ve sorunlarını dinleyeceğiz. Halkımızın dini ihtiyaçlarını belirleyerek, o yönde vaaz ve sohbetler yapılacağını söyleyen Gülden, ziyaretlerimizden sonra aldığımız geri dönüşleri değerlendireceğiz.”dedi.

Katılım sağlayan personelle fikir alış verişinde bulunan Gülden, başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı