29.04.2024

Divanlı Mahallesinde Cuma Namazı ve Yağmur Duası

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden İrşat faaliyetleri kapsamında bu Cuma Merkez Divanlı Mahallesi Tarihi Mustafa Paşa Camii'ne gitti.

Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, Jandarma Alay Komutanı Sayın J.Albay Necdet Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Adnan Ünal ve Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Nazif Yılmaz'ın da katıldığı Cuma namazı öncesi sohbet eden Sayın İl Müftümüz "Dünya hayatını yaşarken ahiret yurdunu gözetmek" konusuna değinerek Cuma Namazını da kıldırdı. Namaz sonrası yağmur duası yapan İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in yaptığı duaya hep birlikte amin denildi.

Cuma Namazının ardından Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan İl Müftümüz Sayın Ali Gülden ile birlikte cemaatle müsafaha etti.

Namaz sonrası Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan ve beraberindekiler cami cemaatı ve Divanlı Mahallesi halkı ile bir süre sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı