25.03.2024

Depremzede, Engelli ve Aileleri ile Basın Mensupları İftar Sofrasında Buluştu

İl Müftülüğümüzün koordinesinde Valimiz sayın Mehmet Ali Özkan'ın katılımlarıyla, geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen ve ilimizde ikamet etmeye başlayan depremzede vatandaşlarımız, engelli vatandaşlarımız ve yakınları ile ulusal ve yerel basın mensupları iftar sofrasında bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğinin ardından iftar sofrasında katkıları olan Fransa Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Dernek Başkanları sayın Kadir Türkoğlu, sayın Mahmut Çoban ve Muammer Salif Duygu selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi.

İl Müftümüz sayın Ali Gülden’in açış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Valimiz sayın Mehmet Ali Özkan, Depremden etkilenen vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerini iletip Ramazan Aylarını tebrik etti. Valimiz Özkan, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyip, bir daha böyle bir acının yaşanmaması temennisinde bulundu.

İftar programını sonrası Valimiz sayın Mehmet Ali Özkan ve İl Müftümüz sayın Ali Gülden misafirler ile yakından ilgilenerek sohbet ettiler. İftar yemeğini organize eden, Fransa DİTİB Dernekleri ve yönetimine İl Müftülüğü olarak teşekkür ediyoruz