26.05.2023

İlçe Müftüleri Toplantısı Şefaatli’de Yapıldı

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında Şefaatli İlçesinde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürü katıldı.

Şefaatli İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda gündem konuları ele alınıp Başkanlığımızdan gelen diğer talimatlar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Akabinde Gülden Şefaatli Müftülüğü Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Din hizmeti alanındaki verimliliği artırmak ve yarınlar için daha donanımlı bir gençlik yetiştirmek için tavsiyelerde bulundu. Toplantı sonrası İl Müftümüz Sayın Ali Gülden ve Şefaatli İlçe Müftümüz Oğuzhan Avcı ile Şefaatli İlçe Kaymakam Vekili Sayın Yusuf Ilıca’yı makamında ziyaret etti. Nezaket ve misafirperverliği için teşekkür etti. Gülden ve beraberindekiler toplantı sonrası Paşaköy’e geçerek tarihi camiyi ziyaret ettiler.