28.03.2023

İl Müftüsü Gülden'den Ceza İnfaz Kurumuna Ziyaret

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Yozgat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna ziyaret gerçekleştirdi.

Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sayın Telha Tuna'yı makamında ziyaret Gülden; Manevi rehberlik birimi tarafından cezaevinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

Akabinde cezaevi yerleşkesi içerisindeki spor salonu, tekstil atölyesi, marangoz atölyesi, berber ve Kur’an-ı Kerim öğretim sınıfını gezen İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Kur'an-ı yeni öğrenen mahkûmlara Kur'an-ı Kerim ve İmsakiye hediye etti. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından ihtiyaç duyulan kitapların teslim ve dağıtımı da gerçekleştirdi.

Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesi içerisindeki Jandarma mescidini de ziyaret eden Gülden, mescidin halısını yenilemek üzere ölçülerini aldırdı.