24.01.2023

2023 Yılı Hac Organizasyonu Kafile Görevlileri (Kadın İrşat ve Din Görevlisi) Eğitim Semineri Başladı

Eğitim semineri; Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in açış konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Burhan İşliyen, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Hac Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Hüseyin Demirhan'ın sunumları ile devam etti.

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in "Tecrübe Paylaşımı ve Hac İbadetinin Uygulamalı Yapılışı" konularında ders vereceği eğitim seminerinde, hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek hacı adaylarının ibadetlerini sağlık, güven ve huzur içerisinde yerine getirebilmeleri için görevlilerimize, görev ve sorumluluklarının yanında organizasyonun işleyişi hakkında bilgi verilecek. Eğitim Semineri 24-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak.