11.11.2022

İletişimin Önemi Ve Aile İçi İletişim Konulu Konferans Düzenlendi.

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden Yozgat Şehit İbrahim Yılmaz Dini İhtisas Merkezi kursiyerlerine "İletişimin önemi ve aile içi iletişim” konulu konferans verdi.

Şehit İbrahim yılmaz Dini İhtisas Merkezi Konferans Salonunda haftalık olarak devam eden konferanslarda bu hafta İl Müftümüz Sayın Ali Gülden tarafından doğru iletişimin önemi işlendi.

Dini İhtisas Merkezi Müdürü Sayın Zeki Günbey'in açış konuşmasıyla başlayan konferansa kursiyerlerin yanı sıra Dini İhtisas Merkezi personeli de katıldı. Konuşmasında Gülden” iletişimin varlığın yaratılması ile yaratıcı yaratılan arasında başladığını akabinde Hz. Adem(a.s)’ ma isimlerin öğretilmesi ile devam eden bir süreç olduğuna dikkat çekerek dini tebliğde ve aile huzurunda doğru iletişimin önemine vurgu yaptı.