09.11.2022

İlçe Müftüleri Kasım Ayı Toplantısı Çayıralan’ da Yapıldı

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında Çayıralan İlçesinde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürü katıldı.

Çayıralan İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda gündem konuları ele alınıp din hizmeti alanındaki verimliliği artırmak için istişarede bulunuldu.

Toplantı sonrası Çayıralan İlçemizdeki dini ve hayri hizmetlere vermiş olduğu katkılarından dolayı, hayır sever iş insanı Sayın İbrahim Hazer Beyefendiye İl Müftümüz Sayın Ali Gülden tarafından tablo takdim edildi.

Akabinde Gülden, yakın bir zamanda emekliye ayrılacak olan Çayıralan İlçe Müftümüz Sayın Şaban Çakır'a plaket takdim ederek görev süresince yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür etti. Program kaymakamlık ziyareti ile son buldu.