21.10.2022

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi Devam Ediyor

Yozgat İl Müftülüğü , İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün iş birliğinde hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Proje kapsamında, Değerler Kulübüne seçilen gönüllü öğrenciler ile yıl boyu çeşitli eğitim ve saha çalışması yapılarak gençlerin manevi dünyalarına etkin bir dokunuş yapılması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda Yozgat Fatma Temel Turhan Orta Okulu 5. sınıf öğrencileri İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’i ziyaret etti. Akabinde öğrenciler, Bilal Şahin Camii ve Müftülük Gençlik Merkezini gezdi.

İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi'nde rehber öğretmenler eşliğinde çeşitli etkinler yapan öğrencilere Din Görevlileri tarfindan Bilal Şahin Camii gezdirilip tanıtıldı.

Oldukça keyifli zaman geçiren öğrencilere İl Müftülüğü tarafından süt ve kurabiye ikram edildi.