26.09.2022

Boğazlıyan' da Kur'an Kursu Açılışı

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Boğazlıyan İlçemize bağlı Ovakent Beldesi'nde yapımı tamamlanan Şeyh-ül Kurra Ahmet Şükrü Efendi Kur'an Kursu'nun açılışına katıldı.

Boğazlıyan İlçe Müftülüğü koordinesinde ilçe belediyesinin katkılarıyla ve hayırsever vatandaşların destekleriyle yapımı tamamlanan, 80 yatılı öğrenci kapasitesine sahip Şeyh-ül Kurra Ahmet Şükrü Efendi Kur'an Kursu'nun açılışına; Vali Sayın Ziya Polat, Boğazlıyan Kaymakamı Sayın Recep Aydın, Boğazlıyan Belediye Başkanı Sayın Gökhan Coşar, İl Jandarma Komutanı Sayın Halil Başer, Ak Parti Yozgat İl Başkanı Sayın Yusuf Başer, il ve ilçe protokolü, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları ve Boğazlıyan halkı katıldı.

Açılış programı; Cuma namazı öncesi, Ovakent Merkez Camii'nde Kur'an ziyafeti ile başladı.

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in yaptığı vaaz ve dua sonrası kılınan Cuma namazının ardından açılış gerçekleştirdi.

Protokol üyeleri tarafından, Kur'an kursumuzun hayırlı olması yönünde yapılan konuşmaların akabinde açılış kurdelesi kesilerek Kur'an Kursumuz halkımızın hizmetine sunuldu.