11.08.2022

İl Müftümüz Ali Gülden, Çekerek Tevhid Camii Inşaatında İncelemelerde Bulundu

İl Müftümüz  sayın Ali Gülden,  Diyanet İşleri Başkanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı  sayın Hacı Bayram Gür ve Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı sayın Hamit Albayrak ile birlikte Çekerek’ te yapımı devam eden Tevhid Camii İnşaat alanına giderek incelemelerde bulundu.

İl Müftümüz ve Daire Başkanlarımızın,   iş ve işlemleri Merkez Vakıf Şubemizce  gerçekleştirilen ve inşası devam eden Çekerek Merkez Tevhid cami inşasında gelinen son durumu görüp bilgi aldıkları ziyarette, Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır ve Çekerek İlçe Müftüsü Fazıl Saraç’ ta hazır bulundu.
İnşaat Firması yöneticileri ve şantiye mühendislerinden bilgi alan Gülden,  çalışanlara kolaylıklar diledi.