10.05.2022

Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İl Birincileri Belli Oldu

İL Müftülüğümüzce Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kapsamında ‘’Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel okuma Yarışması’’ düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle din görevlilerine yönelik düzenlenen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" kapsamında il birincilerinin belirlenmesi amacıyla yarışma düzenlendi.

Bilal Şahin Caminde gerçekleşen yarışmada din görevlileri Kur'an'ı Kerim'i en güzel şekilde okumak için yarıştı.

Komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonunda Kerim'i Güzel Okuma kategorisinde Fatih Cami İmam Hatibi M. Ali Yazan, Hafızlık yarışması kategorisinde Bilal Şahin Hafızlık Kur’an Kursu Öğreticisi İsa Özkan il birincisi oldu.

Bayanlar da ise Hafızlık yarışması kategorisinde Sorgun Hz. Aişe 4B  Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Bolat birinci oldu.

Dereceye giren yarışmacıları tebrik eden İl Müftümüz Ali Gülden, yarışmacılara hediyeler takdim etti.