29.04.2022

4-6 Yaş Öğrencilerinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Kolileri Hazırlandı

Müftülüğümüze bağlı Abdulhamithan 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda ''Ramazan Paylaşmaktır" temalı etkinlik düzenlendi.

Öğrencilerde Ramazan ve yardımlaşma bilinci oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Başkanlık Vaizi Galip Akın ve İl Müftümüz Ali Gülden Minikleri Kursun da ziyaret etti.

Minikleri tebrik eden İl Müftümüz Ali Gülden, Minik öğrencilerimiz güzel ve bir o kadar da anlamlı davranışları ile bu kolileri kendi imkanlarıyla hazırlayarak örnek bir davranış sergilediler. Adeta iyiliğin yaşı yoktur sözünü yaşatan minik yürekler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere muhtelif gıda ürünlerinden oluşan gıda kolilerini hazırlayan yavrularımızı, manevi değerleri öğrenmeleri için 4-6 yaş Kur’an kurslarımıza gönderen anne ve babalarını, yavrularımıza büyük bir özveriyle yardımseverliği bir değer olarak öğreten kıymetli hocalarımızı tebrik ediyorum’’ dedi.

Minik öğrenciler, Kur’an Kursu Öğreticilerinin rehberliğinde hazırladığı yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettiler.