12.01.2022

İl MÜFTÜMÜZ ALİ GÜLDEN KYK ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

İl Müftümüz Ali GÜLDEN birincisini Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Yozgat Bozok Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle ikincisini ise Ahmet Efendi Yurdundaki öğrencilerle sohbet programı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen sohbet programına Ahmet Efendi yurt eğitim sorumlusu Hurşit TOSYA, Manevi Rehber İlyas KANDEMİR ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda konuşan Gülden, okumanın ve maneviyatı güçlü bir genç olmanın önemine dikkat çekti. Gülden; Maneviyat ve Güzel Ahlak konuları üzerinde durarak gençlere tavsiyelerde bulundu. Kur’an dan örnekler vererek Rabbimizin ilk emrinin "oku" olduğunu söyleyip, İlmin ve kalemin gücüne vurgu yaptı. Ancak okumayı Rabbimizin ismi ve adıyla yapmalıyız, çünkü tüm ilimlerin sahibi Rabbimizdir dedi.

Sohbet gençlerle hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.