11.01.2022

İL MÜFTÜMÜZ ALİ GÜLDEN GENÇLİK KOORDİNATÖRLERİ VE MANEVİ REHBERLERLE BİR ARAYA GELDİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer” projesi kapsamında İl Müftümüz Ali GÜLDEN Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Rehberlerle bir araya geldi.

Toplantı İl Müftümüz GÜLDEN başkanlığında Müftü yardımcısı Aybala Tuğba YURTLU, İl Gençlik Koordinatörleri Vaiz Abdurrahman PARLAK, Vaiz Gülnihal BORA ve Manevi Rehberlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda; İl Müftülüğü olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlattığı ülke genelinde sürdürülen 12-14 yaş grubu kız/erkek öğrencilerine Gençliğe Değer projeleri kapsamında; öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla Gençliğe Değer Ara Dönem Kampını gerçekleştirileceği yerler ve Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kamp hazırlıklarına başlanıldı.