31.08.2021

ADRB VE GENÇLİK FAALİYETLERİ TOPLANTISI YAPILDI

İl Müftülüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren, Aile ve Dini Rehberlik bürosu ile Gençlik Koordinatörlüğü bayan çalışanları ile toplantı gerçekleştirildi. İl Müftüsü Sayın Ali Gülden başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Sayın Aybala Tuğba Yurtlu, Adrb ve Gençlik bayan Koordinatörleri ile birim çalışanları katıldı.

Toplantıda İl Müftüsü Gülden, ‘’ Peygamber Efendimizin toplumda yürüttüğü vazifeyi icra ediyoruz. Bu tür çalışmalar hasbi olarak, rızai bariye ye ulaştıracak işlerdir. Hiçbir talebi geri çevirmeden din hizmetleri görevlerimizi devam ettireceğiz. .kurumumuzda kimseyi ayırt etmeden vaaz ve nasihat özelliği olan arkadaşlarımızdan faydalanacağız. Bir insanda kazansak, o insanı önemseyip gerekli değeri vereceğiz. Devlet memuru zihniyeti ile bakmayacağız mesai saatlerini aşarak yaptığımız işlere uhrevi boyutuyla bakacağız’’ dedi.

Toplantının devamında Gülden, Toplumun genel değerleri ile problemi olmayan herkesle bağdaşabiliriz. Herkesin elini taşın altına koyarak üzerine düşeni yapmasını gerektiğini ifade etti.