18.07.2024

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak'tan Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Altınkaynak İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’i ziyaret etti.
Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette Sayın Gülden ve Sayın Altınkaynak İl Müftülüğümüze bağlı Hafızlık ve Kur’an Kurslarında devam eden eğitimlerin etkinliğini artırmak üzerine istişarede bulunuldular.
   Akabinde Bilal Şahin Hafızlık Kur’an Kursu'na giden Sayın İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak İl Müftümüz Sayın Ali Gülden ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
İl Müftümüz Sayın Ali Gülden hafızlık eğitiminin son derece önemli olduğunu belirterek İl Milli Eğitim Müdürlüğünün eğitim öğretim hizmetlerimize sunduğu desteklerden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Altınkaynak'a teşekkür etti.