11.07.2024

İş İnsanı İbrahim Hazer Kur’an Kursu'muzu Ziyaret Etti

Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursumuzun bir bloğunun tadilat ve tefrişatını gerçekleştirip giriş katını 4-6 yaş kuran kursu olarak açılmasına destek olan Hayırsever İş İnsanı Sayın İbrahim Hazer Beyefendi Kur’an kursumuzu ziyaret etti.
   İl Müftümüz Sayın Ali Gülden ile birlikte Kur’an kursunda verilen hizmetleri gören Hazer öğrenciler ile sohbet etti.
Hz. Ali Camii inşaat alanına da gidildi,
   İl Müftümüz Sayın Ali Gülden ile birlikte yapımı devam eden Hz. Ali Camii inşaat alanına giderek gelinen son durumu gören Sayın Hazer verilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftülüğümüzün yaptığı dînî ve hayri hizmetlere katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.
Emekli Çayıralan Müftüsü Sayın Şaban Çakır'ın da katıldığı ziyarette İl Müftümüz Sayın Ali Gülden Sayın İbrahim Hazer Beyefendiye hediye takdim etti.