26.04.2024

ANLAMLI ZİYARET

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı sayın Dr. Zafer Koç Ramazan Ayı vesilesiyle ilçemize misafir oldu.

Cuma Namazı öncesi Merkez Yenidoğan Camii’nde cuma vaazı veren sayın Koç namaz sonrası Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Yılmaz Gündüz Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan “Ramazan’ı Anlamak” konulu programa katıldı.

Daha sonra Hz. Aişe Hafızlık Yatılı Kız Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve sordukları sorulara cevap verdi.

Gün sonunda Zinnureyn Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursunda öğreticileri ve öğrencileri ziyaret ederek kendileriyle sohbet eden sayın Koç, ilçe müftüsüne ve personeline gayretleri ve çalışmaları sebebiyle teşekkür ederek Sarıkaya’dan ayrıldı.