01.02.2024

UMRE SEMİNERİ

15 Ocak itibariyle umre yolculuğuna çıkacak olan vatandaşlarımız için Sarıkaya Müftülüğü Konferans Salonunda seminer düzenlendi.

Din Görevlisi Coşkun Sömer'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Sarıkaya Müftüsü Zühdü Elveren Umre ziyaretiyle ilgili olan ve dikkat edilmesi gereken dini hususlar üzerinde durdu. Sorulan sorulara cevap veren sayın Elveren çıktıkları bu kutsal yolculukta özellikle sağlıklarına dikkat etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Sarıkaya Müftülü Şefi Mehmet Polat seminere katılanlara umre yolculuğunun resmi boyutu, pasaport ve ulaşımla ilgili bilgilendirme yaptı.

Seminere katılan bay ve bayanlar ibadetlerinin sahih olması için din görevlisi hocalarımızın nasihatlarine uymanın önemine değinen müftü beye ve müftülük şefine yaptıkları bilgilendirme için teşekkür ettiler.