31.01.2024

ZÜHDÜ ELVEREN OKULLARDA

ZÜHDÜ ELVEREN'DEN OKUL ZİYARETLERİ

Sarıkaya Müftüsü Zühdü ELVEREN Sarıkaya merkezinde bulunan çeşitli okullara nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında ÇEDES projesi kapsamında yapılabilecek faaliyetler ve etkinlikler müzakere edildi.

Ziyaretler sırasında gençlik koordinatörlüğümüzün faaliyet alanı hakkında malumat paylaşıldı. Bay ve bayan din görevlisi hocalarımızın öğrencilerimizin ders çalışma motivasyonlarını diri tutmak ve konsantrasyonlarını üst seviyede tutabilmek için sunacakları katkıların ne olabileceği istişare edildi.

İdareci hocalarımız Müftü bey'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. İki paydaş kurumun eğitim-öğretim alanında işbirliği içinde olmalarının büyük faydalar getireceğini söylediler.