09.04.2023

MİSAFİRLERİMİZLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Sarıkaya Müftülüğü olarak, TDV Sarıkaya şubemizin katkılarıyla ilçemizde ikamet eden depremzede kardeşlerimiz için iftar programları düzenlemeye devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca her cumartesi  Zinnureyn Erkek Hafızlık Yatılı Kur'an Kursumuzda gerçekleştirmeyi planladığımız iftar programının üçüncüsünü ifa ettik.

Çeşitli şehirlerden deprem mağduru olarak ilçemizde misafir olan vatandaşlarımızın acılarını hafifletmek ve onlara destek olmak amacıyla hazırladığımız iftar davetine şu ana kadar Sarıkaya'da ikamet eden 130 civarında aile iştirak etti. İlçe Müftüsü ve Cakıf Şube başkanı Zühdü ELVEREN " Kur'an kurslarında görev yapan öğreticilerin ilçede bulunan 156 hane olan bütün misafir aileleri ziyaret ettiğini,ihtiyaçların belirlendiğini,imkanlar ölçüsünde ihtiyaçların Türkiye Diyanet Vakfı şubesince karşılanmaya çalışıldığını belirtti."  Program ilçe müftümüz Zühdü ELVEREN'in yaptığı yemek duasıyla sona erdi. Daha sonra teravih namazı cemaatle eda edildi.

Yüce Rabbimiz oruçlarımızı kabul eylesin. Hayırseverlerimizi eksik etmesin.