13.03.2021

KARDEŞİNE EL UZAT

“Yeryüzünde İyilik Egemen Oluncaya Kadar” düsturuyla dünyanın dört bir tarafına iyilik taşıyan Türkiye Diyanet Vakfına bir destek de Sarıkaya ilçe Müftülüğünden geldi. TDV tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na destek olmak amacıyla Sarıkaya Müftülüğü ve TDV Sarıkaya Şubesi tarafından başlatılan kampanya büyük destek gördü. Özellikle her kademede görev yapan Müftülük personelinin hem doğrudan maddi desteği hem de sosyal medya organları aracılığıyla İlçe genelinde hemen her insana ulaşılması kampanyanın yoğun ilgi görmesini sağladı ve 9 adet Briket Ev ücreti tamamlanarak Türkiye Diyanet Vakfının ilgili hesaplarına havale edildi.

Toplanan yardımların İdlib’e ulaştırılması için Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkez hesaplarına havale edilmesinden sonra bir açıklama yapan Sarıkaya İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Dr.Emrah KANDEMİR, Türkiye Diyanet Vakfının dünyanın dört bir köşesinde mazlum ve mağdurların destekçisi olarak milletimizin eli olmaya devam ettiğini belirtti ve vakfımızın ilçelerdeki şubeleri olarak bize düşen vazife de milletimizin bu anlamlı desteğine aracı olmaktır, dedi. Bu vesileyle bu hayra destek olan hemşerilerime ve büyük bir özveri ile kampanyaya sahip çıkan her birimdeki mesai arkadaşıma teşekkür ediyorum diyen KANDEMİR, ümit ediyorum ki, halkımızın uzak diyarlardaki masum yavrulara, gözü yaşlı annelere, beli bükülmüş ihtiyarlara iyilik katkısı devam edecektir.Dedi.