11.02.2021

CAMİMİZ ÜÇ AYLARA VE RAMAZAN'A HAZIR

CAMİLERİMİZ ÜÇ AYLAR VE RAMAZANA HAZIRLANIYOR

İlçemize bağlı Boyalık Köyü Camii üç aylara ve Ramazan'a hazır. Komple bakımdan geçen camimizi ziyaret eden ilçe Müftümüz Dr Emrah Kandemir, ibadetlerin huşuu ile yapılabilmesi için camilerimizin tertip, düzen, bakım ve temizliğine dikkat edilmesi gerekmektedir, Allah Teala'nın yeryüzüneki evleri konumunda olan camilerimizin yapımı ve amacına uygun olarak yaşatılması son derece önemlidir. Peygamber Efendimiz'in de buyurduğu gibi: "Kim Allah rızası için bir mescit yaptırırırsa Yüce Allah da o kişiye cennette bir köşk yapar" dedi. Daha sonra   İmam hatip Cemalettin Yurtalan ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eden Müftü Kandemir, Camilerimizde genç kardeşlerimiz başta olmak üzere cemaat sayısının artılırlmasının önemini vurguladı.