09.07.2024

YAZ KUR'AN KURSLARI COŞKUYLA BAŞLADI

YAZ KURAN KURSLARI COŞKUYLA BAŞLADI

Sarıkaya İlçe Müftümüz  Zühdü ELVEREN Yunus Emre  Camii'nde düzenlenen yaz Kur'an kursunu ziyaret etti, öğrencilerle görüştü. Diğer camileride ziyaret eden ELVEREN, kursların tüm cami ve Kur'an kurslarında açıldığını, kayıtlarının devam ettiğini söyledi.

Geçen yıl ilçelerinde 1576 öğrenciye eğitim verdiklerini ifade eden ELVEREN, bu yıl hedeflerinin ikibin öğrenciyi kurslardan faydalandırmak olduğunu belirtti.

ELVEREN, "Yaz Kur'an kurslarında sadece dini eğitim verilmiyor. Aynı zamanda milli, manevi, ahlaki olarak çocuklarımızın gelişmesi için çeşitli programlar hazırlandı. Çocuklar bir taraftan Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğrenecekler, bir taraftan da yaz tatilinde sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunacaklar." dedi.