14.10.2022

Müftülüğümüze bağlı Gümüşdiğin Mahallesi Camimiz, Mevlid-i Nebi ,Camiler ve Görevlileri Haftası münasebeti ile mahalle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin birbirinden güzel etkinliklerin olduğu bir programa ev sahipliği yaptı.

Müftülüğümüze bağlı Gümüşdiğin Mahallesi Camimiz, Mevlid-i Nebi ,Camiler ve Görevlileri Haftası münasebeti ile  mahalle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin birbirinden güzel etkinliklerin olduğu bir programa ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimizin icra ettiği programda: Kur'an-ı Kerim  Tilaveti, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Aksoy'un selamlama konuşması, ilahiler, şiirler, yarışma, sinevizyon,tiyatro ve hediye takdimi yer aldı. İlçe Müftümüz Oğuz Akdemir de programda kısa bir konuşma ve dua yaptı. Akdemir konuşmasında :" Efendimizin çocuklara ve gençlere,  onların eğitimine ayrı bir önem verdiğini, onlarla daima sevgi,merhamet ve hoşgörü eksenli bir iletişim dili kurduğunu ifade etti. Camilerin; şehrin, yaşamış olduğumuz beldenin kalbi olduğunu ve bu kalbe çocuk ve gençlerimizin  ayrı bir dinamizm ve değer kattığını ve  bu kalbi canlı tuttuğunu, efendimizin de bundan çok memnun ve mesrur  olduğunu ifade etti. İlçe Müftümüzün duasıyla program sona erdi. Programın yapımı ve hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve de cami görevimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.