23.09.2022

ESNAF SOHBETLERİ

Müftülüğümüz esnaf ziyaretlerine devam etmektedir. İlçemiz vaizi Mehmet PERK her hafta Cumartesi günleri Sanayi Esnafı ile bir araya gelip sohbet etmektedir. Geçtiğimiz Cumartesi günü esnaf ile kahvaltılı sohbet yapıp sonunda dua etmiştir. Vaiz Perk;  Din Hizmetinde gönüllüğün esas olduğunu esas meselenin bir insanın gönlünü kazanabilmekte olduğunu ifade edip sanayi esnafı ve diğer esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti. Sanayi Esnaflarından Oto Tamircisi Ali Çam, programın Sanayi Esnafının birlik ve beraberliğine katkı sağlaması açısından önem arz ettiğini, Çayıralan Müftülüğüne ve programı koordine eden Vaiz Beye çok müteşekkir olduklarını ifade etti. Traktör Tamircisi Engin Yılmaz ise "Böyle programlar için hizmet etmek bizim görevimizdir. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi. Sanayinin sevilen çırağı Genç Osman Toksöz: "Komşu ustalarımızla beraberce kahvaltı yapmak çok mutluluk verici emeği geçenlerden Allah Razı olsun." dedi. Esnaflar, sohbet toplantılarının çok faydalı olduğunu, devam etmesinin çok iyi olacağını söylediler.