03.06.2022

İLK KURBAN MÜFTÜMÜZDEN

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın ortaklaşa yürüttüğü vekaletle kurban bağışlarını müftülüklerimiz kabul etmeye başladı. Uzun yıllardan beri 7 kıtaya, mazlum ve mağdur coğrafyaya hamiyet perver vatandaşlarımızın vekalet ile kesilmek üzere verdiği kurbanlar, et yüzü görmeyen insanlara gönderilmektedir. Bu kurbanların sadece etinin değil, afrika, amerika, asya kıtalarının en ücra köşelerindeki toplumlara Türkiyemizin, bayrağımızın ulaşmasını; mazlum insanlara sevgi, merhamet ve ümit götürülmesini düşünün. Bu sayede özellikle müslümanlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışma oluşmaktadır.

Bu itibarla, müftülüğümüze/vakıf şubemize ilk kurban bağışını ilçe müftümüz Şaban ÇAKIR yapmıştır. Allah kabul eylesin.