12.11.2021

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

"Geleceğe Nefes Ol" sloganıyla başlatılan Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Çandır İlçe Müftümüz Sayın Cahid ERDOĞAN'ın katılımıyla fidanlar toprakla buluştu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın her yıl 11 Kasım gününün "Milli Ağaçlandırma Günü" olarak kutlanacağını duyurması, "Geleceğe Nefes Ol" kampanyasına öncülük etmesiyle 11 Kasım Günü Çandır İlçemizde Keldağ Kırsal Kalkınma Bölgesinde  yüzlerce fidan toprakla buluştu.

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, yeşilin her tonuyla toprağa hayat, canlılara nefes olacak "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında Çandır İlçesi Keldağ Kırsal Kalkınma Bölgesinde gerçekleşen fidan dikim etkinliğine, İlçe Kaymakamı Sayın Ramazan CİHANGİR, İlçe Müftüsü Sayın Cahid ERDOĞAN, Daire Amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar gönüllü olarak katıldı.