05.04.2024

Ramazan 2024 Yetim-Öksüz Bayramlık Hediyeleri

İlçe Müftülüğü. yetimlere bayram sevinci yaşattı.

Akdağmadeni İlçe Müftülüğü ve TDV Şubesi iş birliğinde Ramazan bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklara bayramlık elbiseler ve ayakkabılar alındı.

Ramazan Bayramı öncesinde 30 yetim ve öksüz çocuğun bayram sevinci yaşamasını hedeflediklerini belirten ilçe Müftüsü Abdullah ÇOLAK; "Her zaman iyiliğin öncüsü olan Müftülüğümüz ilk günden bu yana iyiliğin yanında olmuştur. Yetim bir Peygamberin ümmeti olarak bugün de yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara bayram sevinci yaşatmak üzere yolla çıktık. Bayram sevincimizi ve neşemizi çoğalttık.

Bizler inanıyoruz ki ümmetin emaneti olan yetimlerimiz gülerse dünya güler. Biz onları sevindirir, gönüllerini hoşnut edersek, Rabbimiz de bizi hoşnut kılacak ve sevindirecektir." ifadelerine yer verdi.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek

Ramazan Bayramınızı tebrik eder, Alem-i İslam’a, ülkemize ve şehrimize iyilikler getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi