04.04.2024

Ramazan 2024 Cami - Çocuk Buluşmaları

CAMİ ÇOCUK BULUŞMALARI

Akdağmadeni Müftülüğü Sazlıdere Köyü Camii İmanımız Abdullah DEMİRYÜREK ve Sazlıdere köyü ortaokulu ile ortaklaşa düzenlediği “Camii Çocuk Buluşması” Sazlıdere Camiin'de yapıldı.

Programa İlçe Müftüsü Abdullah ÇOLAK, Şube Müdürü Sebahattin TOPAÇ, Din Hizmetleri Uzmanı Gökhan GÖKÇE, Emekli İmam Hatip Rıza ÇELİKEL ve Sazlıdere okulu öğretmenleri katıldı.

Müftümüz Abdullah ÇOLAK; programa katılan öğrencilere "Ramazan ve Ramazan Bilinci" konusuna örneklerle ve kıssalarla değinerek "Cami ve Çocuk ‘’ konulu sohbetle konuşmasını bitirdi ve programı düzenleyen cami görevlisi ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

Katılımcılara karanfil ve ikramların dağıtılmasıyla program sona erdi. Emeği geçenlerden Mevla razı olsun.