25.03.2024

2024 Ramazan ÇEDES Projesi

Çedes prolejesi kapsamında Akdağmadeni Müftülüğü koordinatörlüğünde Kur'an ayı olan Ramazan ayının bu mübarek günlerde okulumuzun Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenleri tarafından öğrencilerimiz arasında Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması yarı final aşaması düzenlendi. Finalin ise Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı Kadir Gecesinin olduğu gün okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim okuma beceri ve yeteneklerini gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na 70 öğrenci başvuru yaptı. Yapılan mülakatta 14 öğrenci finale kaldı. Büyük bir rekabete vesile olan bu yarışma da öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunmaktadır. Jüri üyeleri ise Merkez Camii Müezzin Kayyım hocamız Gökhan Sadef’e ve okulumuz Dkab öğretmeni Ömer Şen’e teşekkür ediyoruz.